Onderhoud

Belangrijke nieuws update

Na vele jaren toegewijde dienstverlening in het onderhoud en reparatie van uw CV-ketel, warmtepomp, WTW-unit en ventilatiebox, kondigen wij met ingang van 1 januari 2024 aan te stoppen met deze activiteiten.

Dit besluit is het resultaat van nieuwe CO-wetgeving, wettelijke certificeringseisen en het groeiende tekort aan servicemonteurs in onze branche. Om u ononderbroken service te kunnen bieden, delen we met plezier mee dat we een samenwerking zijn aangegaan met Energie Service Noord West (ESNW) in Alkmaar. Vanaf 1 januari 2024 nemen zij de verantwoordelijkheid over voor de werkzaamheden aan uw toestellen.

Alle garanties op de door ons geplaatste toestellen worden naadloos overgedragen aan ESNW. Wij zullen hen voorzien van de nodige informatie met betrekking tot deze garanties.

Wie is ESNW? 
ESNW, met bijna 50 jaar ervaring, stuurt dagelijks gecertificeerde monteurs naar klanten in Noord-Holland voor snelle hulp bij storingen en periodiek onderhoud van toestellen. Met het grootste netwerk van meer dan 75 monteurs bedienen ze tientallen installateurs in de regio. Bij een gemelde storing staan ze binnen 24 uur, ook in het weekend, paraat om te helpen. Bekijk de website van ESNW voor meer informatie.

Storing of calamiteit melden?
Vanaf 1 januari 2024 profiteert u van de service van ESNW, maar alleen als u vóór deze datum een contract bij hen hebt aangevraagd. Tijdens het aanvraagproces ontvangt ESNW minimale contactgegevens om u direct te kunnen assisteren bij een storing of calamiteit, zelfs buiten kantooruren. Zo bent u verzekerd van snelle hulp door de juiste monteur. Voor storingen zijn ze 24/7 bereikbaar op 072 512 3134 en ze komen binnen 24 uur langs, ook in het weekend. Storingsbezoeken worden achteraf gefactureerd zonder voorrijkosten volgens de tarieven van €7,45 per 5 minuten op weekdagen (08:00-18:00) en €12,25 per 5 minuten in de avond, weekend en op feestdagen.

Om rekening mee te houden
U bent gewend dat Louter Installatietechniek jaarlijks onderhoud uitvoert volgens afspraak. ESNW hanteert een andere aanpak. Tegen een maandelijks contractbedrag kunt u kiezen voor standaard tweejaarlijks onderhoud of tegen een extra vergoeding jaarlijks onderhoud. Profiteer tot 31 december 2023 van een aantrekkelijke actie in het kader van het 50-jarig jubileum van ESNW. Voor meer informatie en aanmelden, bezoek www.esnw.nl/50jaar.

Lees hier de volledige brief die naar onze klanten is gestuurd.