Over Louter Installatietechniek

WIE WE ZIJN EN WAT WE DOEN

Louter Installatietechniek verzorgt al meer dan 40 jaar gas- water- en elektrotechnische installaties, sanitair en centrale verwarming. Daarnaast installeren wij duurzame installaties; zonnepanelen, pv installaties en warmtepompen.

De werkzaamheden variëren van kleine storingen tot het opleveren van van complete installaties in woning- en utiliteitsbouw. Met een team van 20 gespecialiseerde medewerkers staat het bedrijf garant voor een snelle en correcte oplevering waarbij de persoonlijke wensen van de klant en kwaliteit voorop staan.

We zijn dan ook in het bezit van een BRL Certificering. Dit certificaat toont de vakbekwaamheid van het bedrijf en haar medewerker aan. Tevens zijn wij erkend Gas-, Water- en Elektrotechnische installateur. De combinatie van loodgieterswerk, verwarming en elektrawerk biedt grote voordelen. Zo heeft de klant een aanspreekpunt en is er een optimale afstemming tussen de verschillende werkzaamheden.

oNZE PROJECTENoNZE DIENSTEN
De combinatie van loodgieterswerk, verwarming en elektrawerk biedt grote voordelen. Zo heeft de klant een aanspreekpunt en is er een optimale afstemming tussen de verschillende werkzaamheden.

LOUTER INSTALLATIETECHNIEK #purepassie

Louter  installatietechniek verzorgt al 40 jaar gas- water- en elektrotechnische installaties, sanitair en centrale verwarming. Daarnaast installeren wij duurzame installaties; zonnepanelen, pv installaties en warmtepompen.

40 jaar ervaring

De werkzaamheden variëren van kleine storingen tot het opleveren van van complete installaties in woning- en utiliteitsbouw.

Gecertificeerd en erkend

Louter Installatie staat garant voor een snelle en correcte oplevering waarbij de persoonlijke wensen van de klant en kwaliteit voorop staan.

Wij zijn STEK en BRL gecertificeerd.

Professioneel team

Met een team van gespecialiseerde vakmensen staat het bedrijf garant duurzame installaties gericht op de toekomst.

Daarnaast is Louter een erkend leerbedrijf om ambitieuze monteurs op te leiden.