Over Louter Installatietechniek

WIE WE ZIJN EN WAT WE DOEN

Louter Installatietechniek heeft ruim 40 jaar ervaring in het verzorgen van gas-, water- en elektrotechnische installaties, sanitair en centrale verwarming. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in duurzame installaties, waaronder zonnepanelen, PV-installaties en warmtepompen.

Onze werkzaamheden variëren van kleine storingen tot het opleveren van complete installaties in woning- en utiliteitsbouw. Met een team van 20 gespecialiseerde medewerkers waarborgen we een snelle en nauwkeurige oplevering, waarbij de persoonlijke wensen van de klant en de focus op kwaliteit centraal staan.

Om de kwaliteit van onze diensten en producten te waarborgen zijn wij in het bezit van diverse BRL-certificeringen. Dit betekent dat we jaarlijks aan specifieke kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen, zoals vastgelegd in de betreffende Beoordelingsrichtlijn (BRL). Tevens zijn wij erkend Gas-, Water- en Elektrotechnische installateur.

De samenvoeging van loodgieters-, verwarming- en elektrawerk brengt aanzienlijke voordelen met zich mee. Hierdoor heeft de klant één aanspreekpunt en wordt er een optimale afstemming tussen de diverse werkzaamheden gegarandeerd.

oNZE PROJECTENoNZE DIENSTEN
De samenvoeging van loodgieters-, verwarming- en elektrawerk brengt aanzienlijke voordelen met zich mee. Hierdoor heeft de klant één aanspreekpunt en wordt er een optimale afstemming tussen de diverse werkzaamheden gegarandeerd.

Daarom LOUTER INSTALLATIETECHNIEK

Louter Installatietechniek verzorgt al 40 jaar gas-, water- en elektrotechnische installaties, sanitair en centrale verwarming. Ook zijn wij gespecialiseerd in het installeren van duurzame oplossingen zoals zonnepanelen, PV-installaties en warmtepompen.

40 jaar ervaring

De werkzaamheden variëren van het verhelpen van kleine storingen tot het opleveren van complete installaties in zowel woning- als utiliteitsbouw.

Gecertificeerd en erkend

We staan garant voor een snelle en nauwkeurige oplevering, waarbij de persoonlijke wensen van de klant en de focus op kwaliteit voorop staan. Daarom zijn in het bezit van alle benodigde certificaten, waaronder CO-VRIJ en STEK.

Professioneel team

Met een team van gespecialiseerde vakmensen staat het bedrijf garant voor duurzame installaties gericht op de toekomst. Bovendien fungeert Louter als erkend leerbedrijf om ambitieuze monteurs op te leiden.