Onderhoud

Onderhoud aan gastoestellen

Onderhoud aan uw gastoestellen, zoals CV-ketel, warmtepomp, WTW-unit en ventilatiebox, kan worden uitgevoerd door onze partner Energie Service Noord West (ESNW).

Deze samenwerking is het resultaat van de nieuwe CO-wetgeving, wettelijke certificeringseisen en het groeiende tekort aan servicemonteurs in onze branche. Om u een volledige service te kunnen bieden, kunt u gebruik maken van de diensten van ESNW.

Wie is ESNW? 
ESNW, met bijna 50 jaar ervaring, stuurt dagelijks gecertificeerde monteurs naar klanten in Noord-Holland voor snelle hulp bij storingen en periodiek onderhoud van toestellen. Met het grootste netwerk van meer dan 75 monteurs bedienen ze tientallen installateurs in de regio. Bij een gemelde storing staan ze binnen 24 uur, ook in het weekend, paraat om te helpen. Bekijk de website van ESNW voor meer informatie.

Storing of calamiteit melden?
Tijdens het aanvraagproces ontvangt ESNW minimale contactgegevens om u direct te kunnen assisteren bij een storing of calamiteit, zelfs buiten kantooruren. Zo bent u verzekerd van snelle hulp door de juiste monteur. Voor storingen zijn ze 24/7 bereikbaar op 072 512 3134 en ze komen binnen 24 uur langs, ook in het weekend. Storingsbezoeken worden achteraf gefactureerd zonder voorrijkosten volgens de tarieven van €7,45 per 5 minuten op weekdagen (08:00-18:00) en €12,25 per 5 minuten in de avond, weekend en op feestdagen.

Om rekening mee te houden
U bent gewend dat Louter Installatietechniek jaarlijks onderhoud uitvoert volgens afspraak. ESNW hanteert een andere aanpak. Tegen een maandelijks contractbedrag kunt u kiezen voor standaard tweejaarlijks onderhoud of tegen een extra vergoeding jaarlijks onderhoud.