Dáááááág A9!

Werk duurzaam, werk lokaal.

Dááááááág A9

Vermijd files, bumperkleven, tanken, spitsuren, flitspalen, wegwerkzaamheden, pech en 100 andere vervelende zaken waar jij onderweg niets mee te maken wilt hebben. Je wilt gewoon met passie aan de slag. Werk duurzaam, werk lokaal. Kom werken bij Louter Installatietechniek.

Werk duurzaam
Los van het feit dat wij dagelijks supertoffe projecten realiseren met oog op duurzaamheid, is jouw keuze om lokaal te werken bij ons ook een hele duurzame keuze. Een enkeltje Amsterdam is al gauw 5 kilo aan CO² uitstoot. Je bespaart benzine- en parkeerkosten en een hele hoop ongemakken op de weg.  

Werk lokaal
Als je op de A9 richting Amsterdam rijdt ben je onze klanten al voorbij. Werk lekker in de buurt, drink een kopje koffie met plaatsgenoten en leer jouw directe omgeving wat beter kennen. Misschien dat je zelfs met de fiets naar je werk kan. Er is toch niets fijners?

Werk bij Louter
Bij Louter werken wij vol passie, lokaal en op een duurzame manier. Dat doen wij met klanten maar ook als team. Ben jij dat heen en weer gependel zat? Kom eens langs voor een kennismaking, stuur een open sollicitatie in of solliciteer als Eerste monteur bij ons. Je vindt alle vacatures die wij hebben op deze pagina.

oNZE vacaturesMeer over ons

Vacatures

De combinatie van loodgieterswerk, verwarming en elektrawerk biedt grote voordelen. Zo heeft de klant een aanspreekpunt en is er een optimale afstemming tussen de verschillende werkzaamheden.

LOUTER INSTALLATIETECHNIEK #purepassie

Louter  installatietechniek verzorgt al 40 jaar gas- water- en elektrotechnische installaties, sanitair, dakbedekking en centrale verwarming. Daarnaast installeren wij duurzame installaties; zonnepanelen, pv installaties en warmtepompen.

40 jaar ervaring

De werkzaamheden variëren van kleine storingen tot het opleveren van van complete installaties in woning- en utiliteitsbouw.

Gecertificeerd en erkend

Louter Installatie staat garant voor een snelle en correcte oplevering waarbij de persoonlijke wensen van de klant en kwaliteit voorop staan.

Wij zijn STEK en BRL gecertificeerd.

Professioneel team

Met een team van gespecialiseerde vakmensen staat het bedrijf garant duurzame installaties gericht op de toekomst.

Daarnaast is Louter een erkend leerbedrijf om ambitieuze monteurs op te leiden.